Memorijal MarkoBazic

Drugi memorijalni košarkaški turnir ''Marko Bazić'' i ove godine će biti održan na sportskom terenu u naselju Mislopolje u Raški. Prijava ekipa počinje 21. juna i trajaće do 05. jula. Otvaranje turnira je zakazano za 08. jul, dok je finalna utakmica, proglašenje pobednika i najboljih pojedinaca planirana za 11. jul 2017. godine

Igraće se basket TRI na TRI organizovan u prvom delu turnira po sistemu takmičenja po grupama, nakon čega sledi eliminacioni deo. Svaka ekipa brojaće tri igrača u polju i imaće pravo na jednu izmenu. 
Za najuspešnije ekipe je obezbeđen novčani nagradni fond i druge nagrade, kao i nagrade za najboljeg igrača i najboljeg strelca turnira. Cena učešća je 500 dinara po ekipi, a za sve učesnike će biti obezbeđeno osveženje.
Prijava ekipa počinje 21. juna i trajaće do 05. jula. Ekipe se mogu prijaviti na brojeve telefona : 064/037-01-32 i 065/512-93-79
Turnir organizuju članovi porodice Marka Bazića i njegovi najbliži prijatelji, a u saradnji sa Kancelarijom za mlade Opštine Raška, pod medijskim pokroviteljstvom TV KCN Raška.
izvor: KZM Raška


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.

Sport:

Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE