Mladi i sve poznatiji fotograf i dizajner Lazar Katančević iz Aleksandrovca osvojio je prvo mesto na YFW 2017 iz oblasti turističke fotografije.

LazarK Karlovac140817Jedini predstavnik Srbije na takmičenju u Karlovcu, u grupi od preko pedeset fotografa iz celog sveta, dobio je najviše ocene žirija i osvojio prvo mesto ostvarivši time pozitivan korak u obostranoj saradnji dve zemlje.

Youth Photo Week ili Foto Dani mladih je međunarodni festival fotografije u Hrvatskoj koji je ove godine održan od 10. do 15. avgusta u Karlovcu, gradu na četiri reke.

Festival u trajanju od pet dana obuhvatao je brojne radionice, predavanja, izložbe, muzički i video program, ali i takmičarski proces stvaranja fotografija na tri odvojene teme koje je poslenjeg dana stručni žiri ocenjivao i time proglasio najbolju.

LazarK fotopobednicka

"Bilo je predobro! Youth Photo Week je festival izuzetno važan za mlade stvaraoce iz oblasti foto kulture. Program koji na sasvim moderan način usmerava mlade fotografe da predstave sebe u onom maksimalno dobrom nivou. Stoga, moja topla preporuka svakom kolegi da se spremi i 2018.godine zajedno sa mnom poseti ovaj foto spektakl!" rekao je lazar u jednom dahu po povratku iz Karlovca

Grad Karlovac dodeljuje posebnu zahvalnost autorima na sarandji u stvaranju fotografija kojima se na najbolji nacin reprezentuje taj grad. A na koji način je to Lazar uradio možemo pogledati kroz mapu njegovih selekcija.

LazarK foto1

LazarK foto3

LazarK foto2


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.

Društvo:

Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE