JKPRasina100516

Iz JKP „Rasina“ Brus obaveštavaju građane da je usled visokih temperatura došlo do značajnog povećanja potrošnje vode za piće i apeluju na racionalniju potrošnju vode iz gradskog vodovoda.

U slučaju trajanja ovakvih vremenskih prilika i ovakve potrošnje vode JKP „Rasina“ će biti prinuđena na uvođenje restrikcija u snabdevanju vodom kao i isključivanja potrošača koji vodu iz gradskog vodovoda koriste neracionalno - navodnjavaju poljoprivredne i zalivaju zelene površine, rashlađuju trotoare, pune bazene...
S obzirom na to da tek predstoji „tropski” period sa izuzetno visokim dnevnim temperaturama vazduha, kada je potreba za vodom povećana, JKP „Rasina“ apeluje na sve sugrađane da racionalno i namenski koriste vodu iz gradskog vodovoda, kako bi bilo omogućeno da svi potrošači imaju dovoljno vode i da se očuva sistem vodosnabdevanja.

JKPobavestenjeVODA


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Zlatari 73844369
Mi u Zlatara crkavamo bez vode dok se ista duz cevovoda koristi za polivanje malina i kupina. Ovaj napisa za Antica sa punim pravom. Tad je bilo vode. Sada je nema. Treba da se napuni hladnjaca plodovima. Znamo mi ko to precutno odobrava. To se popularno zove zloupotreba sluzbenog polozaja.
| 2 0
Jcko 74012929
Neka obidju cevovod u oktobru. Ice vajde.
| 2 0
Stevan 74016582
Kako to da je u vreme dok je na na celu.JKP.Rasina.bio Antic vode je bilo za sve. Ovo.neko zeza narod u mozak. Gospodo izadjice malo poslom na teren ne samo u kafane.
| 3 0
Milica. 74915772
A to sto pune gradski bazen tom istom vodom u vezi cije potrosnje apeluju na gradjane,sta ce sa tim direktor ustanove?
| 4 -2
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE