ALstaklo 03a
Kompanija AL-STAKLO Blace, koja je jedna od vodećih domaćih kompanija u proizvodnji PVC i ALU stolarije, danas proslavlja 32 godine postojanja i svoje kupce daruje sa 15% popusta.

Kompanija AL STAKLO je osnovana 04. aprila 1984. godine kao mala staklorezačka radnja koja posle sedam godina rada, tačnije1991. godine, nabavlja linije za izradu termo pan stakla a 1996. godine među prvima počinje sa radom aluminijumske stolarije. Liniju za izradu PVC stolarije nabavlja 1999. godine, i glavna delatnost postaje izrada i montaža PVC stolarije.
AL staklo08a AL staklo09a
Danas firma poseduje više linija za izradu PVC stolarije od toga dve cnc linije sa četvoroglavim varilicama i jednu liniju sa dvoglavom varilicom, a unapređena je i staklara gde postoje dve linije za izradu termo stakla, od kojih je jedna potpuno automatizovana.
AL staklo07a
Realizaciju posla od ideje do ponude i sklapanja dogovora i ugovora oko izarde i montaže prepustite  inžinjerima AL-STAKLO koji su uvek spremni da dočekaju kupace i izađu u susret svim zahtevima i željama. 
Proces proizvodnje počinje tehničkom pripremom uz pomoć savremenog računarskog softvera koji priprema operacije koje pokreću mašine. Celokupan prices izrade se obavlja na najsavremenijim kompjuterizovanim cnc masinama u potpuno automatizovanoj proizvodnji sa 100-procentom preciznošću.

Sedište i proizvodni pogoni AL-STAKLO su na ulazu u Blace iz pravca Niša, ulica Kralja Petra bb, i prostiru se na preko 2.000 m2 a kompanija ima i svoje veleprodaje u Nišu.

AL staklo RSavic01
Kombinacijom profesionalne usluge, iskusnih majstora i najkvalitetnijih materijala po najpovoljnijim cenama, AL-STAKLO Blace danas je jedna od vodećih firmi na domaćem tržištu u oblasti PVC i ALU stolarije i veliku pažnju posvećuje svojim kupcima kojima danas, 04. aprila 2016. godine, povodom 32 godine uspešnog poslovanja, odobrava poseban popust od 15% za kupovinu proizvoda.

Pozovite danas AL-STAKLO Blace na tel 027/379-027 ili mob:06349-7777 i 062/26-91-51 čestitajte im 32 godine uspešnog poslovanja i ostvarite popust od 15% na kupovinu PVC ili ALU proizvoda. 

ALstaklo 01a

N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE