Urlan bonitet1

Bruska firma "URLAN Gas petrol" nedavno je dobila priznanje za dostizanje jedne od najviših bonitetnih ocena i uspešno poslovanje.

Priznanje "URLAN Gas petrolu" stiglo je od firme CompanyWall čije je sedište u Londonu, a na temelju dostupnih finansijskih izveštaja.

Urlan Brus0002

Najviša bonitetna ocena prvenstveno govori mnogo o osobi koja vodi firmu, kao i o njenim zaposlenima.
Vlasnica "URLAN Gas petrola", Snežana Novčić, ponosna je na uručenom priznanju najviše zbog velikog truda koji je uložen u dosadašnji rad i razvoj firme.
"Prijatno sam iznenađena da neko prati poslovnost firmi, ali i priznanjem i visokom bonitetnom ocenom za rad u prethodnom periodu. Ovo će nam sigurno pomoći u postizanju novih poslovnih ciljeva. Svi zaposleni su zaslužni za ovaj uspeh i svi zajedno ćemo se i ubuduće truditi da budemo najbolji. U narednom periodu naši kupci mogu očekivati nove usluge na URLAN-u koje planiramo da uvedemo uskoro, ali ne gubeći na kvalitetu rada, ljubaznosti i poslovnosti." 
U današnjem poslovnom svetu praksa je da se prvo proveri uspešnost poslovanja konkurentnih firmi, kao i poslovnih partnera s kojima će se sarađivati ili se već sarađujete, što će u slučaju "URLAN Gas petrola" biti samo plus u budućim poslovanjima.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.