Dragan Obradovic 1117a

Brusjanin, odnosno Žiljčanin, Dragan Obradović koji živi i radi u Beogradu proteklog vikenda je obradovao članove Društva MNRL "Pčelica" Brus poklonivši im klima uređaj koji će im dobrodoći u novom objektu u koji će uskoro da se usele.

Dragan Obradović iako je odavno otišao iz Brusa prema Beogradu gde danas živi sa svojom porodicom i privređuje nije zaboravio gde je rođen i uvek kada je u prilici priskače i pomaže svoj rodni kraj. Ovaj put je prijatno iznenadio pozivom sekretara Društva MNRL Pčelica Brus, Tatjanu Đokić Milenković, kada joj je rekao da je u prilici da donira jedan klima uređaj. Već narednog dana je bio u Brusu kako bi lično uručio poklon ali i obišao svoj rodni kraj.

Dragan Obradovic 1117b

Na primopredaji poklona su bile Danica Džodić i Tatjana Đokić Milenković, predsednik i sekretar Društva MNRL "Pčelica" Brus, koje su se zahvalile Draganu Obradoviću na donaciji u ime svih članova društva poželevši mu da u narednom periodu bude još uspešniji u poslovanju.

Tom prilikom su obišli objekat i upoznale darodavca sa rasporedom i namenom budućih prostorija u koje će uskoro useliti članovi Društva MNRL "Pčelica" Brus.

Mnrl kuca1117a4 Mnrl kuca1117a3

Mnrl kuca1117a1 Mnrl kuca1117a

Inače Dragan Obradović je dobitnik plakete Opštine Brus za Dan opštine 2015. godine za humanitarni rad kao i doprinos da se o opštini Brus čuje afirmativno. 

Dragan Obradovic0815

Pre nego je osnovao firmu čiji je većinski osnivač Holding J. Pichler Gesellschaft m.b.H. iz Klagenfurta, koji već više od 50 godina u Austriji radi na području klimatizacije i ventilacije, Dragan Obradović je uspešno radio mnoge poslove na kojima je stekao iskustvo i znanje kako bi sada uspešno vodio firmu Klima DOP. 

KlimaDOP 07

Firma Klima DOP doo bavi se proizvodnjom i prodajom opreme za ventilaciju i klimatizaciju koja ima više proizvodnih programa:

Uno-Duct
- Patentirani sistem sa mlaznicama za dovod vazduha bez promaje

Program Genvex
- Kućni ventilacioni i klimatizacioni uređjaji

Program Cata
- Prozorsko-zidni, kupatilski i cevni sanitarni ventilatori, kuhinjski ekstraktori

Program Heber
- Klima komore

Program Jeven
- Profesionalne kuhinjske haube sa integrisanim dovodom vazduha

Program AirBlu
- Centralni sistemi usisavanja

Program AFA
- Sistemi za odsisavanje izduvnih gasova


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE