MUPSrbije1a

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da je, u cilju boljeg informisanja građana o svojim najznačajnijim aktivnostima, otvorilo zvaničnu stranicu Ministarstva na društvenoj mreži "Fejsbuk".

Građani koji imaju nalog na ovoj društvenoj mreži, a budu pratili zvaničnu stranicu MUP-a, moći će da se, pored redovnih aktivnosti, upoznaju i sa profesionalnim i ličnim dostignućima pojedinih policijskih službenika, ali i drugih zaposlenih u Ministarstvu.

Saznaće za njihove hrabre podvige, humane gestove, zanimljive hobije i druge stvari kojima se izdvajaju u odnosu na svoje kolege.

Takođe, biće dosta priča i slika sa terena, kojima Ministarstvo želi da upozna građane sa svakodnevnim radom policijskih službenika, a kroz zanimljive video-spotove biće prikazane organizacione jedinice u MUP-u, rezultati njihovog rada, kao i planovi u vezi sa unapređenjem rada Ministarstva.

Na ovoj stranici biće postavljene i servisne informacije koje su važne za građane Srbije.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, osim "Fejsbuk" stranice, već ima zvanični nalog na društvenoj mreži „Instagram“, kao i "Jutjub" kanal, a svemu se može pristupiti i sa zvaničnog sajta Ministarstva, objašnjava se u saopštenju.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE