SrbiZaSrbe zurka070518

Trojka iz bloka, Gradska kafana i Infinity Production vas pozivaju na veliku humanitarnu Žurku iz bloka koje će se održati u ponedeljak 7. maja od 23 časa u Gradskoj kafani. Dobro raspoloženje i dobra volja da dođete je sve što vam je potrebno – ulaz je besplatan, a celo veče prikupljaćemo donacije za socijalno ugrožene porodice sa 4 i više dece. Veliki spektakl je spreman, a posetioce očekuje bogat program.

Nastupaće Ana Bekuta, Milena Ćeranić, Rialda, Nemanja Stevanović, Miloš Vujanović i Ljuba Perućica. Projekat Trojka iz bloka (www.trojkaizbloka.org) je sportsko-humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki koji se od 2012. godine održava širom Srbije, Republike Srpske i sveta, uz podršku Košarkaškog saveza Srbije, KK Crvena Zvezda i KK Partizan, kao i brojnih poznatih ličnosti iz sveta sporta i umetnosti. Do sada je na preko 200 humanitarnih događaja prikupljeno više od 210.000 evra od kojih je izgrađeno i renovirano 15 kuća, 30 kupatila i jedno porodilište i zdravstvena ambulanta.

Projekat Trojka iz bloka su do sada podržali: selektro vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić, legenda svetskog rukometa Neđo Jovanović, novinar RTS-a Slobodan Šarenac, košarkaš Novica Veličković, odbojkaši Bojan Janić, Bata Atanasijević, Dragan Stanković, Nikola Rosić i mnogi drugi.

Upućujemo javni poziv svim društveno odgovornim kompanijama i medijima da podrže humanitarnu misiju projekta TROJKA IZ BLOKA koja menja živote socijalno ugroženih porodica na bolje!


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE