Alcatel Laguna konkurs18

Kompanija Alcatel, u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna, organizuje literarni konkurs na temu: To je bio raspust! Konkurs je namenjen svima između 7 i 18 godina, a trajaće do 30. septembra.

Četrdeset najboljih autora radova biće nagrađeni mobilnim telefonima Alcatel 1X.  Pobedničke radove izabraće žiri u sastavu: Ljubivoje Ršumović, Uroš Petrović, Jelica Greganović i Zoran Penevski.

Početak školske godine neki vole više, a neki manje. Ono što uglavnom obeleži septembar jeste prepričavanje dogodovština s raspusta. Naravno, jedan od prvih pismenih radova bude na temu letnjeg raspusta. Kompanija Alcatel i izdavačka kuća Laguna žele da dodatno podstaknu školarce da budu kreativni. Svoje radove i podatke (ime, prezime, godina rođenja, broj telefona i mejl) učesnici mogu ubaciti u specijalno dizajnirane kutije koje se nalaze u svim Delfi knjižarama. Najboljih 40 autora nagrađujemo odličnim mobilnim telefonom, Alcatel 1X koji ima mogućnost otključavanja i zaključavanja telefona pomoću prepoznavanja lica i displej od 5,3 inča.
Na konkursu važi pravilo: jedan učesnik – jedan rad, a spisak knjižara u kojima možete predati radove pogledajte ovde.

Specifikacije modela 1X odgovaraju kategoriji uređaja, te ima četvorojezgrovni MediaTek procesor, 2 GB RAM-a, 16 GB prostora za skladištenje, displej od 5,3 inča rezolucije 960 x 480, Micro USB priključak za punjenje, a najviše raduje odnos ekrana od 18 : 9, što znači da je okvir telefona tanji pri vrhu i pri dnu uređaja. Modeli koje ćemo pokloniti učesnicima konkursa koji pokažu najviše duhovitosti i kreativnosti kroz svoje literano izražavanje imaće Face Key opciju.

Na dodeli nagrada 40 najboljih autora družiće se sa članovima žirija i predstavnicima kompanija Alcatel i Laguna.

Ne propustite ovu izuzetnu priliku za zabavu i nadmetanje za vrednu nagradu.
izvor:laguna.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE