Remix StartUP

U četvrtak, 20. septembra, od 17.30 do 20h u OK klubu (I sprat, SPENS) u Novom Sadu biće održane info sesije za mlade koji žele da započnu svoj biznis i za mlade preduzetnike početnike koji žele da unaprede svoj biznis.

Na info sesijama posetioci će biti informisani o:
– dostupnim fondovima za započinjanje biznisa, start-up kreditima i drugim izvorima finansiranja;
– proceduri registracije pravnih lica i oblicima pravnih lica;
– coworking prostorima.

Takođe, na info sesiji govoriće uspešni mladi preduzetnici koji će preneti svoje iskustvo i prikazati primere dobre prakse.
Učešće je besplatno, a prijava je obavezna putem linka OVDE. Broj učesnika/-ca je ograničen. 

Učesnici/-e info sesija imaće prednost prilikom selekcije za sledeća dva događaja koja će biti organizovana 6. i 20. oktobra na kojima će biti održane obuke o pisanju biznis plana, strateškom planiranju, predavanja o zaštiti intelektualne svojine, veštinama pregovaranja, dobrog marketinga i prodaje.

Prednost učešća imaju mladi do 30 godina starosti s obzirom na to da je projekat “(Re)Startuj uspešno” podržan od Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada- Kancelarija za mlade u okviru realiazacije Lokalnog akcionog plana za mlade za 2018. godinu.

Projekat sprovodi Udruženje Remiks iz Novog Sada u partnerstvu sa Regionalnom razvojnom agencijom Bačka, Agencijom Put jednog projekta i Advokatskom kancelarijom Šećerov.

Za više informacija budite slobodni da nas kontaktirate putem email adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE