Imlek nastavlja društveno odgovornu akciju širom Srbije

Kruševac, 18.09.2018. – Nakon postavke Balans+ samouslužnih servisa za bicikle u Beogradu i Novom Sadu, kompanija Imlek nastavila je ovu društveno odgovornu akciju postavkom samouslužnih servisa na tri lokacije u Kruševcu, u okviru Evropske nedelje mobilnosti.

Ljubitelji biciklizma u Kruševcu od sada će biti u prilici da na tri lokacije u gradu provere ispravnost svog bicikla, otklone eventualne kvarove i napumpaju gume, i to u centru grada na Trgu kosovskih junaka, zatim u Ulici Dušanovoj kod Nove pijace, kao i u Ulici Bruski put kod Vatrogasnog doma. Ova akcija ima za cilj da podstakne Kruševljane na bavljenje fizičkom aktivnošću, praćenu izbalansiranom i raznovrsnom ishranom, a sve to u skladu sa vrednostima koje neguje brend Balans+.

„U ime kompanije Imlek zahvalila bih se predstavnicima grada Kruševca koji su prepoznali značaj naše akcije i na taj način, obezbedivši lokacije i dozvole za postavljanje Balans+ servisa za bicikle izašli u susret pre svega građanima Kruševca. Kao kompanija, prepoznali smo Kruševac kao grad koji ima izuzetan potencijal za nastavak naše akcije, imajući u vidu nekoliko nedavno uređenih biciklističkih staza. Verujemo da će Balans+ samouslužne stanice za bicikle omogućiti svim Kruševljanima, koji svakodnevno koriste bicikle kao prevozno sredstvo da neometano obavljaju svoje aktivnosti, ali i da će mnoge stanovnike podstaći na fizičku aktivnost. Naša kompanija će u cilju promocije zdravih životnih navika akciju sprovesti i u drugim gradovima širom Srbije“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

„U ime Grada Kruševca, zahvaljujemo se kompaniji Imlek koja će danas za naše Kruševljane postaviti tri Balans + samouslužna servisa za bicikle, u okviru društveno odgovorne akcije koja će se tokom godine nastaviti i po gradovima širom Srbije. Ovo je jedan od načina da se ljudima ukaže na važnost bavljenja fizičkom aktivnošću, praćenu izbalansiranom i raznovrsnom ishranom, a sve u skladu sa vrednostima koje neguje brend Balans+. Naši sugrađani koji su ljubitelji vožnje biciklama, od danas će imati priliku da provere ispravnost svog bicikla na Balans+ samouslužnoj servisnoj stanici, kao i da otklone eventualne kvarove i napumpaju gume. Grad Kruševac je u decembru, prošle godine usvojio Plan održive urbane mobilnosti i jedna od mera ovog Plana je i ova Imlekova akcija, tj. promovisanje vožnji biciklama i zdravog načina života”, izjavila je Vesna Lazarević, zamenik gradonačelnika grada Kruševca.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE