Alex ISDK 281218

Opština Aleksandrovac je 2018. godinu završila radno - Asfaltiran je deo puta u Dobroljupcima - zaseok Palurovići i igralište za male sportove u Maloj Raklji.

Alex ISDK 281218bNa veliko zadovoljstvo meštana, u MZ Dobroljupci asfaltiran je put u zaseoku Palurovići, pa tako meštani više neće gaziti blato i brže i lakše će  stizati do glavnog puta i grada.

Alex ISDK 291218

Narednog dana asfaltirano je igralište za male sportove u Maloj Raklji, najvećem prigradskom naselju opštine Aleksandrovac. Zadovoljstvo meštana, a posebno mladih je ogromno, a ne treba posebno ni naglašavati koliko je sport važan za razvoj dece i omladine, koji će se na ovaj način odvojiti od kompjutera, televizora i mobilnih telefona i zabavu potražiti na prelepom igralištu sa kojeg se vidi cela Župa, kao na dlanu.

Alex ISDK 291218a

Radove je obišao predsednik opštine, dr Jugoslav Stajkovac sa saradnicima: Mihajlom Milićem-Gecijem, zamenikom predsednika opštine, Bobanom Jovanovićem, šefom kabineta, mr Tomom Savkovićem, predsednikom Skupštine opštine i pomoćnicima predsednika opštine Nenadom Markovićem i Zoranom Dunjićem.
Tom prilikom opštinsko rukovodstvo Aleksandrovca izrazilo je zadovoljstvo dosadašnjim aktivnostima lokalne samouprave, ističući da je i ove godine opština imala prenaglašeno razvojni budžet i da će se u 2019.godini nastaviti sa modernizacijom opštine, sa još većom dinamikom kako u gradu tako i prigradskim i seoskim naseljima.
info:Informativna služba DK Aleksandrovac


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE