Brus020416 01

Opština Brus je raspisala JAVNI POZIV za učešće na konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Brus u 2019. godini koji će biti sufinansirani sredstvima iz budžeta opštine Brus za 2019. godinu, u ukupnom iznosu od 5.000.000,00 dinara.

Konkurs za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa raspisuje se za projekte proizvodnje medijskih sadržaja, a projekti koji se predlažu treba da su namenjeni javnom informisanju građana na teritoriji opštine Brus o zbivanjima na lokalnom nivou, odnosno o radu organa opštine Brus, o radu javnih preduzeća, ustanova i organizacija čiji je osnivač opština Brus, o aktuelnostima u obrazovanju, zdravstvu, kulturi, sportu, turizmu, poljoprivredi, privredi, preduzetništvu, o ljudskim pravima, verskim pravima, zaštiti životne sredine, zaštiti omladine i dece i umetničkom stvaralaštvu.

Prijave na konkurs podnose se u roku od 15 dana od dana objavljivanja Konkursa u listu „Grad“, a datum objavljivanja u listu „Grad“ biće naknadno objavljen na sajtu Opštine Brus.

Odluka o raspodeli sredstava biće doneta najkasnije u roku od 90 dana od dana zaključenja konkursa.

Javni poziv za za učešće na konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u objasti javnog informisanja na teritoriji opštine Brus" možete pogledati i preuzeti OVDE.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE