JPPutevi 0319

JP „Putevi Srbije” - Sektor za naplatu putarine treći put za redom učestvuje na Međunarodnom sajmu automobila i motocikala u Beogradu, koji će se održati od 22. do 31. marta 2019. godine pod sloganom "Pogled u retrovizor".

Posetioci Sajma imaće priliku da se upoznaju sa pogodnostima koje omogućavaju projekti modernizacije putnog sektora i unapređenja sistema za naplatu putarine JP „Putevi Srbije“.

Elektronska naplata putarine - moderan i finansijski isplativ način plaćanja putarine bez zadržavanja, lokacije punjača za električna vozila, besplatan internet na autoputevima i načini najbržeg informisanja o stanju na putevima i naplatnim stanicama pomoću mobilne aplikacije JP „Putevi Srbije“ i VMS portala, odnosno promenljivih znakova za obaveštavanje, samo su neki od sadržaja o kojima će korisnici puteva pod naplatom moći da se informišu tokom 10 dana trajanja 54. Sajma automobila.

JP „Putevi Srbije“ će i ove godine posetiocima Sajma omogućiti dopunu ili kupovinu uređaja za ENP po povoljnijim uslovima, kao i druge pogodnosti za plaćanje putarine, a goste koji budu učestvovali u nagradnoj igri na našem štandu očekuju poklon iznenađenja.

Sajam automobila u Beogradu je reprezentativan ekskluzivni regionalni događaj auto i moto industrije, koji ima međunarodni privredni značaj, o čemu govori 410 izlagača i više od 146 hiljada posetilaca prošlogodišnjeg Sajma.

Posetite štand JP „Putevi Srbije” broj 4024 u Hali 4!


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE