PKS RPKKrusevac

Uzimajući u obzir značaj korišćenja Interneta u savremenom poslovanju, PKS-RPK Kruševac i Fondacija "Registar nacionalnog internet domena Srbije" (RNIDS), Beograd, organizuju seminar "Internet u funkciji unapređenja poslovanja" koji će se održati u četvrtak 04. aprila 2019. godine u sali PKS-RPK Kruševac, ul. Balkanska 63/4.

Seminar je namenjen privrednicima koji imaju poslovnu potrebu i ličnu želju da unaprede prisustvo svoje firme na Internetu. Seminar se sastoji od četiri predavanja:

  • Pravilno poslovno prisustvo na Internetu i korišćenje adekvatnih domena u svrhu boljeg pozicioniranja u pretragama
    predavač Predrag Milićević, rukovodilac Sektora marketinga i komunikacija RNIDS-a
  • Bezbednost elektronskog poslovanja i uloga internet domena u tome
    predavač Aleksandar Kostadinović, MSc iz oblasti bezbednosti računarskih sistema, sistem administrator u RNIDS-u i predavač na IT akademiji
  • Kako da budete prvi na Guglu
    predavač Miodrag Ristić, grafičar i dizajner, član odbora Udruženja za kreativnu industriju Privredne komore Srbije, vlasnik porodične štamparije sa klijentima iz dvadesetak zemalja sa pet kontinenata (zahvaljujući Internetu)
  • Korišćenje Interneta u kampanjama za promociju određenog željenog proizvoda ili usluge
    predavač Tamara Gočmanac, živi u Kruševcu a radi na Internetu, iza sebe ima preko pet stotina kampanja za različite klijente

Fondacija "Registar nacionalnog internet domena Srbije" (RNIDS) upravlja registrom naziva nacionalnih internet domena .RS i .SRB i internet infrastrukturom od posebnog značaja za funkcionisanje Interneta u Srbiji. U domaćoj i inostranoj javnosti RNIDS je prepoznat kao nezavisna, otvorena i stručna organizacija od poverenja, koja u svom radu, osim tehničke podrške internet infrastrukturi, pruža podršku i razvoju Interneta u Srbiji.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE