OpstinaBlace BlaceInfopress

Rukovodstvo opštine Blace održaće 11. aprila 2019. godine sastanak sa ženama zainteresovanim za preduzetništvo, u Kulturnom centru "Drainac" sa početkom od 13:00 časova.

Sastankom će predsedavati zamenica predsednika opštine Suzana Veljović a tema će biti žensko preduzetništvo i realizacija projekata iz te oblasti. Opština Blace poziva sve žene sa teritorije opštine Blace da prisustvuju sastanku.
Opština Blace je jedna od lokalnih samouprava kojoj je odobren novac, odnosno bespovratna sredstva u iznosu od 500.000,00 dinara za sprovođenje aktivnosti iz usvojenog Lokalnog akcionog plana za rodnu ravnopravnost.
Sredstva se dodeljuju u okviru projekta "Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti" koji realizuje Koordinaciono telo za rodnu ravnopravnost Vlade RS u saradnji sa agencijom UN za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena a uz finansijsku podršku Evropske unije.
Opština Blace ovim sastankom planira da dogovori set aktivnosti koje će se realizovati do kraja tekuće godine sa fokusom na unapređenje položaja žena na tržištu rada, žensko preduzetništvo i ekonomsko osnaživanje žena iz ruralnih područja.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE