BrusPoreska

Poreska uprava je danas na nivou cele Srbije započela postupak spajanja poreskih filijala i ekspozitura uspostavljajući je novu organizacionu strukturu čime je broj filijala sa postojećih 78 smanjen na 37.

Ekspozitura Poreske uprave u Brusu od danas je premeštena u Kruševac, a ubuduće će u Brusu biti samo prijemni šalter, odnosno pisarnica.
Za sve druge poslove, posebno za one koji zahtevaju lično prisustvo stranaka u postupku, ubuduće će biti neophodno otići u filijalu Kruševac, ul Stevana Visokog 2.
Pored bruske ekspoziture, filijali u Kruševcu pripojene su i ekspoziture iz Aleksandrovca, Trstenika, Varvarina i Ćićevca.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Saša 149597323
Baš lepu poruku država šalje. još jwdan "briljantan" korak ka ravnomernom razvoju i jačanju ruralnih područja. Onaj Krkobabić pravi neko "NACIONALNO TELO" za spas sela?!? To je potpuno bezpotrebno. Gospoda iz vlasti , kako republičke, tako i lokalne, trebaju raditi na opstanku sredina u kojima gase ovakve službe i odeljenja u školama gde "fali" po jedan učenik, pa onda iz manjih sredina isprate dvadesetoro dece ka većim sredinama zbog nedostatka jednog đaka pešaka ako, ako nisu i tu zakasnili...
| 1 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE