JPPutevi BubanjPotok

JP „Putevi Srbije“ spremno i organizovano dočekuje poslednji avgustovski vikend 2019. godine, jedan od najfrekventnijih u letnjoj sezoni, kada se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na srpskim autoputevima.

Intenzivirali smo rad na naplatnim stanicama, svi naplatni kanali, kanali za distribuciju kartica i kanali za elektronsku naplatu putarine (ENP) rade 24 časa dnevno bez pauze, dok povećan broj inkasanata obezbeđuje nesmetan prolazak vozila na autoputevima u Republici Srbiji.
Korisnike autoputeva i učesnike u saobraćaju blagovremeno informišemo o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju na putnoj mreži i ostalim značajnim informacijama korisnim za bezbedno i nesmetano odvijanje saobraćaja: putem internet stranice www.putevi-srbije.rs aplikacije za mobilne telefone „Putevi Srbije“, društvenih mreža kao i promenljivih poruka na portalima postavljenih duž autoputeva.
Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju na maksimalan oprez i strpljenje u vožnji!
Na put posebno na dužim relacijama, krećite odmorni, u jutarnjim časovima kada su temperature vazduha ugodnije za vožnju, obratite pažnju na radove, prilagodite brzinu kretanja uslovima na putu i poštujte ograničenja brzine i postojeću saobraćajnu signalizaciju!
„Putevi Srbije“ svim učesnicima u saobraćaju želi srećan put!


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE