Dimitriju Vukosavljeviću iz Tršanovaca, kod Brusa, neohodna je pomoć svih kako bi nastavio lečenje u inostranstvu

DimitrijeVukosavljevic

Dimitrije Vukosavljević iz Tršanovaca, kod Brusa, je pred 18-ti rođendan saznao da boluje od tumora kostiju. U trenutku mu se učinilo da se srušio svet ali on se nije predao, kao ni njegovi roditelji... Krenuli su u borbu za zdravlje ali sada im je potrebna pomoć svih nas kako bi se Dimitrije izlečio.

Svi znamo da je to teška bolest ali Dimitrije se tokom prethodne dve godine lečenja, 14 ciklusa hemoterapije i operacije nije predavao... Svakog momenta je išao u školu, spremao prijemni za fakultet i upisao Tehnološko-metalurški fakultet koji sada pohađa...
Nažalost ni bolest nije odustajala...
Dimitrije sada lečenje mora nastaviti na klinici u Bolonji, u Italiji, uz savet lekara za operaciju krajem oktobra meseca ove godine. Za operaciju i ostale troškove potrebno je 35.000 evra (31.000 evra za operaciju i oko 4.000 evra ostali troškovi) koje Dimitrijevi roditelji nisu u mogućnosti da obezbede sami jer su se iscrpili finansijski u prethodnom periodu lečenja... Zato pomozimo svi zajedno Dimitriju da pobedi bolest... da nastavi sa fakultetom... i životom.

Pomozimo svi koliko možemo... I naše malo za Dimitrija je velika pomoć...

Svoju donaciju možete uplatiti na dinarski ili devizni račun u Banca Intesa:

Dinarski račun: 160-5410200074264-08 na ime Milica Vukosavljević

Devizni račun:   Rs35-160-5430201155900-38 na ime Milica Vukosavljević

Ukoliko budete imali kakvo pitanje ili nedoumicu možete se obratiti Dimitrijevoj majci Milici na tel: +381 63 190 60 46 (Viber)


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.