CZK zgrada110416

Povodom obeležavanja Dana opštine Brus 2017 Narodna biblioteka Brus će organizovati nekoliko kulturnih događaja u periodu od 17. do 21. avgusta: Duhovno veče u porti gradske crkve, izložbu knjiga kao i pesničko veče „Brusu s ljubavlju“.

Duhovno veče uz učešće grupe „Soteria“ Beograd planirano je za četvrtak 17. avgust od 20:00 časova u porti gradske crkve sv. Preobraženje u Brusu.

Izložba knjiga na šetalištu u Brusu biće održana u subotu i nedelju, 19. i 20. avgust, od 17:00 časova uz poetske stihove koje će na štandu govoriti Veselin Dželetović i Milenko Čurović

Pesničko veče „Brusu s ljubavlju“ biće održano u čitaonici Narodne biblioteke Brus u nedelju veče, 20.avgusta, od 21:00 čas, a učestvuju Veselin Dželetović - poeta, Milenko Čurović Kičavski - poeta, Snežana Ćosić - Udruženje književnika Srbije, Dragan Jeličić - poeta, Aleksandar Milanović -  akustična gitara.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Nikolina 344d
Bas su se potrudili,nema sta.Ocigledno vidi se da je direktor neiskusan,a mozda i nepismen za ovakve stvari,a i za ovakvu instituciju..Jedne te iste vodja preko cele godine pa sada da se utvrdi gradivo..Fali jos spisateljica Alimpicka....Mislim da bi duhovno vece trebalo da bude na preobrzaenje...
| 0 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE