indigo CzK Brus

Danas 26. oktobra 2018. godine u velikoj sali Centra za kulturu Brus sa početkom u 20:00 časova biće izvedena pozorišna predstava "INDIGO", u kojoj igraju naši poznati glumci Danica Maksimović, Branislav Lečić i Marija Vicković.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 300 dinara. (biletarnica Centra za kulturu Brus 0d 07:00 do 15:00 i neposredno pred početak predstave)

Drama ’’Indigo’’ je priča o savremenom svetu žena, o ženi u savremenom svetu, o prodatom, izgubljenom, priča o svima nama čije granice otuđenosti čvrsto stoje na horizontu liberalnog kapitalizma. U modernom društvu gde identitet nije ništa više do niz obavljenih zadataka, gde se stvari kategorišu površno, dve žene, koje sede u zlatnom kavezu, ambiciozne, sposobne, moćne i uspešne kriju se iza ciljeva, interesa i ambicija. Deleći radno mesto, naizgled dele i sudbine.
Duško Premović nas vešto vodi kroz likove čije sudbine deli veliki broj žena u savremenom društvu i ideja ovog teksta, pored etabliranja problema savremenog sistema, jeste da zapravo pokrene misao i prodrma kavez.   


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE