KUUFrula 04192

Brus 30.04.2019. KUU "Kopaonička frula" Brus od svog formiranja tradicionalno daje program u Domu za stara lica u Brusu povodom Vaskrsa i vaskršnjih praznika.

KUUFrula 04191

Tako je bilo i ove godine, na Svetli ili Vaskrsni utorak, kada su prijatno iznenadili stanare Doma za stara lica u Brusu i uneli im tračak sreće i zadovoljstva.

KUUFrula 04193

"Evo, već tradicionalno, u vreme vaskršnjih praznika članovi KUU "Kopaonička frula" Brus drže kraći koncert u Domu za stara lica u Brusu.  Doček je bio veoma srdačan, saradnja na visokom nivou i  sa velikim uvažavanjem. Bake i deke su baš bili srećni i zadovoljni našom posetom a naročito programom. Bilo je tu i suza radosnica kao i zahteva da se češće pojavljujemo. Deca vole da daju program za stara lica, naročito stanare doma u Brusu, jer sam ih tako naučio. Program koji su vodile devojčice iz četvrtog razreda Anastasija Petrović i Selena Lazarević trajao je oko 40 minuta. Mnogi su tražili da se igra još, pa su deca odigrala i SA-SA i Vlaško kolo a među publikom je nastalo pravo oduševljenje ali i za izvođače. Nadam se da ćemo uskoro ponovo nastupati i uneti još više sreće i zadovoljstva licima koja su smeštena u Domu za stare u Brusu" - rekao je Milutin Cvejić, umetnički rukovodilac KUU "Kopaonička frula" Brus.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE