Biblioteka logo

Najčitanija knjiga u Narodnoj biblioteci Brus u maju mesecu 2019. godine bila je knjiga "Gospodin Pogrešni", autorke Mirjane Bobić Mojsilović, a za dečiji uzrast knjiga "Žurka u školi", autora Dragutina Bega.

Najčitanija knjiga za odrasle čitaoce u Narodnoj biblioteci Brus u maju mesecu 2019. godine bila je knjiga "Gospodin Pogrešni", autorke Mirjane Bobić Mojsilović. Ovo je priča o slikama, umetnosti, čudnom prijateljstvu, o dobrim i lošim namerama. To je takođe priča o strahu od ljubavi, straha od vezivanja i straha od smrti, o promašenim ljubavima i jednom uspešnom i usamljenom životu.
Predlog za čitanje je knjiga "Adresa", autora Dragana Velikića. U ovom romanu autor opisuje Beograd od turskih vremena do danas. Šetajući ulicama i parkovima on pokušava da nam predstavi duh grada sa svim njegovim karakteristikama.

Najčitanija knjiga za dečiji uzrast za maj mesec bila je knjiga "Žurka u školi", autora Dragutina Bega. Ovaj roman je svojevrsni dnevnik jednog direktora, kroz humor i realnost će vam pomoći da stvari pogledate iz malo drugačijeg ugla, da možda preispitate svoje ponašanje, zahteve da bolje razumete svoje profesore, roditelje ali i drugare, možda ćete ih više poštovati, prihvatati njihove odluke... na vama je da probate.
Kao predlog za čitanje je knjiga "Kišni glistac", autora Andrije Miloševića. Čitajući knjigu videćete šta se dogodilo sa hrabrim kišnim gliscem koji je krenuo da ispita koji to strašni stvor živi u šumi? Kako se ćure našlo usred bure? Ko je pronašao zlatnog zmaja? Odgovori na sva ova pitanja nalaze se upravo u knjizi "Kišni glistac". Čitajući ćete shvatiti svu važnost i snagu iskrenog prijateljstva.

Radno vreme Biblioteke Brus je svakog radnog dana od 07:00 do 15:00 časova.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.