Otkacene KCBrus1119

Pozorišna predstava „Otkačene“, rađena po tekstu Slavice Ljujić, a u režiji Monike Romić biće izvedena u Kulturnom centru Brus danas, 13. novembra 2019. godine, sa početkom u 20:00 časova.

Radi se o komediji koja prati zgode i nezgode jedne gradske porodice u pokušajima njenih članova da žive kao „sav normalan svet”, da se sa svojim problemima nose na zreo i odgovoran način, što im nikako ne polazi za rukom i što dovodi do niza komičnih situacija.

Prema rečima autora, „OTKAČENE” je novi domaći pozorišni komad koji govori o vremenu u kom živimo, kao i o stanju društva koje se nalazi na teškom ispitu sastavljenom od najrazličitijih pitanja. Komične situacije, situacije apsurda i situacije zabune povezane su sa raznim pitanjima:

Da li smo previše zagledani u sebe?
Da li su naši životi u opštoj površnosti i zbunjenosti izgubili smisao?
Da li je odnos između novih tendencija i starih vrednosti, sitnih interesa i raznih drugih zadovoljstava na najrazličitije načine, realan?
Da li je populizam plastične hirurgije doneo sreću ili ipak nesreću ljudima?

Predstava na komičan način tretira probleme sa kojima se sreću žene u poslovnom i porodičnom životu, partnerskim i prijateljskim odnosima, sa namerom da se u delu prepoznaju različite generacije.

U predstavi igraju: Monika Romić, Boris Milivojević, Slavica Ljujić, Srna Lango, Danica Radulović, Jovana Mladenović. Specijalni gost je Igor Lazić Niggor dok je specijalni gost iz offa: Milorad Milinković Debeli (Tragač iz Potere)

Cena ulaznice je 300 dinara i već su u prodaji.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.