logo brusonlineSadašnju opštinsku vlast u Brusu, treću po redu od juna 2012. godine, čine i 9 odbornika iz predhodne Koalicije koji su aktivno učestvovali u vlasti sve četiri godine i najavljivali buduće investitore i investicije na teritoriji opštine Brus. Pitam ih se šta je sa tim investitorima i investicijama?

Gde su investitori koje su najavljivale i predhodne opštinske vlasti u Brusu? Bili smo svedoci da su neki investitori pompezno najavljivani, neki su posećivali Brus ali... Gde su sada ti investitori koje je trebalo privući da ulažu na teritoriji opštine Brus?

Sadašnja vlast će najverovatnije reći "da je za nedolazak investitora kriva neka bivša Koalicija". To su možda u pravu, samo ne smeju zaboraviti da su odbornici iz sadašnje Koalicije činili većinu i u prethodnoj vlasti a oni drugi su bili na vlasti od 2000 do 2012. godine i imali su šansu da kao nova Koalicija dovedu najavljene investitore i investicije.

Građani su se iskreno nadali da će nova Koalicija i novo rukovodstvo opštine Brus poslati pozitivne signale najavljenim potencijalnim investitorima, privući ih i konačno pokrenuti razvoj opštine Brus a ne samo izgradnju, bez obzira na unutrašnje pregrupisavanje političkih snaga.

Odgovor na pitanje "Gde su investitori i investicije" očekujemo od lokalnih funkcionera dok će građani na  izborima koji su zakazani za 24. april 2016. godine dati svoju ocenu da li je sadašnje opštinskog rukovodstvo radilo za bolju budućnost svih građana opštine Brus i samo za nečiju.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.

Politika:

Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE