Brus zgradaOpstine

Rani javni uvid povodom izrade dela Plana generalne regulacije za naselje Brzeće - Kopaonik celina 6 (zona skijališta) i dela celine 3 (centralna turistička zona Bela Reka) organizovan je u trajanju od 15 dana ( od 01. novembra do 15.novembra 2018. godine)

Opštinska uprava opštine Brus, kao nosilac izrade ovog plana organizuje rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, kao i efektima planiranja.

Javna prezentacija materijala plana održaće se 07. novembra 2018. godine u 12:00 časova u zgradi Opštinske uprave opštine Brus, u sali za sastanke.

Organizacije i javna preduzeća koji su ovlašćeni da utvrđuju uslove za zaštitu i uređenje prostora i izgradnju objekata, mogu da daju mišljenje u pogledu uslova i neophodnog obima i stepena procene uticaja na životnu sredinu.

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi nosiocu izrade plana Opštinskoj upravi opštine Brus - Odseku za urbanizam i građevinarstvo -  zaključno sa 15. novembrom 2018. godine.
Primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica koje evidentira nosilac izrade Plana mogu uticati na planska rešenja. U skladu sa odredbama člana 45a. stav 6. Zakona o planiranju i izgradnji, rani javi uvid obavlja Komisija za planove jedinice lokalne samouprave.

Tekst oglasa možete preuzeti OVDE

Izmena dela Plana generalne regulacije za naselje Brzeće – Kopaonik celina 6 ( zona skijališta ) i dela celine 3 ( centralna turistička zona – Bela reka )-RANI JAVNI UVID možete preuzeti OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE