SOBrus24 121119a

Brus 15.11.2019. Odbornici SO Brus poništili Odluku o ograničenju troškova ugostiteljskih usluga predsednika opštine na predlog Opštinskog veća opštine Brus čiji je predsednik po automatizmu Saša Milošević, predsednik opštine Brus, tako da, od 12. novembra 2019. godine, on ponovo ima neograničena sredstva iz budžeta na ime ugostiteljskih usluga i reprezentacije.

Na sednici SO Brus koja je održana 12. novembra 2019. godine, na predlog Opštinskog veća, odbornici su većinom glasova poništili Odluku o smanjenju troškova za ugostiteljske usluge predsednika opštine koju su doneli 27. juna 2019. i time omogućili predsedniku opštine da ponovo ima neograničena sredstva iz budžeta za ugostiteljske usluge i reprezentaciju.
Na samom početku diskusije za reč se javila Milica Janić, član Opštinskog veća opštine Brus, koja je obrazložila predlog za poništenje Odluke SO Brus od 27. juna 2019. godine i rekla " ta Odluka je bila neprimenljiva jer je doneta u trajanju na godišnjem nivou... i ne obuhvata direktore javnih preduzeća kao i načelnika Opštinske uprave Brus i iz ovih praktičnih razloga treba biti stavljena van snage..."


Odbornici su većinom glasova izglasali da od 12. novembra 2019. godine troškovi ugostiteljskih usluga predsednika opštine Brus ponovo budu neograničeni i to na predlog Opštinskog veća opštine Brus koje broji 7 članova: Saša Milošević (Strojinci) - predsednik Opštine, Jasmina Savić (Brus) - zamenik predsednika Opštine, Mirčeta Miljković (Igroš), Mikica Pršić (Kriva Reka), Snežana Tomić (Kobilje), Milica Janić (Brus) i Obradović Predrag (Brus) (izvor zvanični sajt Opštine Brus).
Kako je proteklo izglasavanje Odluke o smanjenju troškova za ugostiteljske usluge predsednika opštine Brus na sednici održanoj 27.06.2019. godine pogledajte OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Milica. 137801408
Odavno ne procitah istinitiji i konkretniji komentar od prethodnog.Cela prica stade u tri kvalitetne recenice.Covek je objasnio sve!
| 1 -1
Boba 137822034
Ponižavajuče i bezumno. Pa zar treba kometarisati kada Opštinko veče puca od "stručnosti", predloge daju kvalifikovani kadrovi koji rade po komandi proverenog lopova i uništivača bruske budućnosti. Samo napred u nove sunovrste, a kraj se jasno vidi!
| 17 -8