ZoranR261115
Pri nedavnom susretu u Centru za kulturu pomoćnik predsednika opštine Brus, Zoran Radenković, obećao nam je da će nas uskoro primiti u svom kabinetu na razgovor. Pre par dana ispunio je dato obećanje i dobili smo poziv. 
Kako je građevinska sezona pri kraju pitali smo pomoćnika predsednika opštine Brus da nam kaže šta je u prethodnom periodu završeno od radova, koji radovi su u toku i šta se planira. 

"Većina građana primećuje da su radovi u toku, kako u samom Brusu tako i okolini. Nedavno je asfaltirana Balkanska ulica i u planu je da se nastave  radovi i asfaltira pravac prema Drenovi.
U toku su radovi na sređivanju i popločavanju trotoara u širem centru grada kao i uređenje fasada u delu glavne ulice u Brusu.
Takođe izvode se radovi na dogradnji vrtića kao i uređenje puteva i asfaltiranje u selu Kočine i ulici Kralja Aleksandra.
Završava se i asfaltiranje puta iz pravca Dubaca prema Strojincima a izvršene su i pripremne radnje za izgradnju mosta u Ribarima. Uklonjeno je drveće na ulazu u Brus iz pravca Milentije koje je ugrožavalo bezbednost građana i saobraćaja.
U selu Lepenac biće izgrađene kuće za 4 porodice iz zaseoka Stojići koje su ugrožene klizištem. Posle jer je sanacija klizišta višestruko skuplja.
Uskoro treba da počnu radovi na uređenju bazena a u toku je rešavanje pravno-imovinskih odnosa kako bi se stekli uslovi za gradnju i asfaltiranje više ulica u Brusu i okolini."

Nadamo se da ćemo uskoro imati prilike za razgovor sa funkcionerima Opštine Brus o temama kao što su sport, briga o mladima kao i starijim građanima i penzionerima a i drugim temama koje interesuju građane opštine Brus.

N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
NADA 262522272
PA NE VERUJEM DOKLE SI DOGURAO , PROSTO TI ZAVIDIM , UCINI NESTO ZA NASU OPSTINU !!!TI IMAS VALJDA NECES DA KRADES KAO PREDHODNI !!! POZDRAV BRUSU I MOJOJ RAZBOJNI!!!
| 0 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE