PecGmijovic001 
Svi koji prate turnire u malom fudbalu znaju da je jedna od najtrofejnijih ekipa u opštini Brus  - "Pečenjara Gmijović". Ova ekipa će
i 2016. godine učestvovati na Svetosavskom turniru u Brusu sa posebnom željom da osvoje prvo mesto i pehar koji im nedostaje u trofejnoj riznici.
Razgovarali smo sa
Ivanom Gmijovićem, osnivačem ekipe "Pečenjara Gmijović":

Učestvovali ste na mnogim turnirima i osvajali prva mesta ali Vam nedostaje pobednički pehar iz Brusa?
"Da. Tim “Pečenjara Gmijović” učestvovao je skoro na svim turnirima u malom fudbalu koji se igraju u Rasinskom okrugu ali i šire i skoro sa svih imamo trofeje. Osim ekipnih trofeja i igrači su dobijali pojedinačo nagrade. Osvajili smo prvo mesto na turniri u Ćupriji, prvo mesto u Stupnju, zatim Rataje… takođe osvojili smo prvo mesto na turniru u Lepencu, Dobroljupcima, a i na drugim turnirima.

Nedostaje Vam pobednički pehar sa turnira iz Brusa?
"
Jeste, nedostaje nam u zbirci trofeja pobednički pehar sa “Svetosavskog turnira” u Brusu. Učestvujemo ove godine i nadamo se da ćemo uspeti da pobedimo i osvojimo pehar. Bilo bi lepo da na početku godine osvojimo pobednički pehar koji bi nam dao još veći elan na narednim turnirima.

Neka poruka vašim igračima i ostalima koji će igrati na turniru u Brusu?
"Svaka čast mojim igračima na dosadašnjoj igri i osvojenim trofejima. Ne bih želeo da igraju pod pritiskom, već rasterećeno i da pokažu svoju veštinu baratanja loptom. Nadam se da će i ostali igrati fer kao i da će suđenje biti fer i korektno kako bi gledaoci uživali u fudbalu jer siguran sam da će na turniru biti dosta kvalitetnih ekipa. I naravno neka pobedi najbolji, a voleo bih da to budemo baš moj tim, “Pečenjara Gmijović” ".

Nadamo se da će se Ivanu ispuniti  želja i da će na kraju turnira podići i poneti pobednički pehar sa "Svetosavskog turnira" u Brusu.

Izvlačenje parova za "Svetosavski turnir 2016", koji će se igrati u sportskoj hali u Brusu, je u ponedeljak 18. januara 2016. u 12:00, a istog dana u 18:00 počeće prva utakmica. 

N.Miljković

 


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
dexi 258809109
Svaka cast toj ekipi, ali postoji jedna bolja koja ima mnogo osvojenih trofeja u Brusu a i celom Rasinskom okrugu, raspitajte se koja je mada svi to znaju, sledi nagrada za tacnost. Ja cu vam pomoci malo, ima veze sa bordim dresom na slici ekipe pecenjare Gmijovic.Ta ekipa postoji od 2001.god. i jos je u punoj snazi zato GMIJE spremite se za okrsaj, bice zanimljivo
| 0 -1
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE