OSRazbojna ski161216 1

Lokalna samouprava opštine Brus obnovila je i potpisala ugovor sa JP Skijališta Srbije kojim je omogućila, odnosno obezbedila, besplatno skijanje za svoje učenike i studente na Kopaoniku tokom zimske sezone 2018/19. Pravo na besplatno skijanje moći će da se ostvari najverovatnije već od petka 28. decembra 2018. godine.

Više o potpisivanju ugovora i besplatnom skijanju đaka i studenata sa teritorije opštine Brus u ski centru Kopaonik rekao je Nenad Milenković, direktor Sportskog centra Brus:MilenkovicN 1217

"Opština Brus je juče potpisala ugovor sa JP "Skijališta Srbije" za besplatno skijanje učenika i studenata sa teritorije Brusa tokom ski sezone 2018/19. godine. Što se tiče organizacije odlazaka dogovorićemo se sa školama da se ide po utvrđenom redosledu kako bi svi učenici, koji su zainteresovani, mogli da skijaju. Nadam se da će prva grupa učenika krenuti na besplatno skijanje već u petak 28. decembra 2018. godine ali ostaje da potvrdimo termin odlaska što ćemo blagovremeno i učiniti".  - rekao je Nenad Milenković, direktor SC Brus.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.

Sport:

Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE