BRP CANAM MAVERICK SIDE BY SIDE

Popularan izbor za mnoge trkačke timove, Maverick vozilo je dominiralo na stazi, budući da je skoro 80% vozila u kategoriji SxS bilo Maverick, dokazujući Can-Amovo vodstvo u ovoj kategoriji. Can-Am je imao više od 20 timova u reliju 2019. u Dakaru, koji je trajao 11 dana i imao je kurs od 5.000 kilometara (oko 3.100 milja) koji je počeo i završio u Limi, Peru.

"Čestitamo pobednicima. Ova neverovatna pobeda i činjenica da su mnogi trkački timovi odlučili da izaberu Maverick da osvoje najjači i najveći relly na svetu pokazuje kako BRP i Can-Am neumorni fokus na inovacije proizvodi najbolje u klasi proizvoda, "rekao je Olivier Camus, Direktor globalnog marketinga. , Can-Am. "Za nas, trka je uzbudljiv poligon za testiranje kako bismo stvorili najbolje moguće iskustvo za naše potrošače."

Od svog predstavljanja u avgustu 2016., Can-Am Maverick vozilo je zabeležilo mnogo pobeda na trkama, osvajajući četiri velika prvenstva u Severnoj Americi, kao i nekoliko trka u drugim delovima sveta, kao što je Dakar Rally 2018. godine.

"Imati Can-Am Maverick vozilo kao pobednika u side by side klasi dva puta uzastopno u Dakaru, na najtežoj trci na svetu, je izvanredno", zaključio je Camus. "To je jasna demonstracija da imamo vodeću platformu koja će omogućiti potrošačima i takmičarima da osvoje najizazovniji teren koji se može zamisliti. Čestitke svim vozačima i hvala što ste izabrali Can-Am Maverick."
Za više informacija o Can-Am off-road proizvodima i Can-Am trkačkom programu posetite canamoffroad.com

O BRP
BRP je vodeća kompanija u oblasti projektovanja, razvoja, proizvodnje, distribucije i marketinga powersport vozila i pogonskih sistema, izgradjen na više od 75 godina genijalnosti i intenzivnog fokusa na potrošače. BRP portfolio uključuje Ski-Doo i Lynx motorne sanke, plovila Sea-Doo, terenska vozila Can-Am, Can-Am Spyder Roadsters, Evinrude i Rotax pogonske sisteme kao i Rotax motore, motorna vozila i rekreativne avione. BRP podržava proizvodnu liniju sa dodatnim proizvodima - proizvodima sa rezervnim delovima, dodatnom opremom i odećom. Sa godišnjom prodajom od više od 4,5 milijardi dolara iz više od 100 zemalja, kompanija zapošljava oko 10,350 ljudi širom sveta.
izvor:ski-sea.com


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE