Jerma 0819

Dugoočekivani Outdoor festival Jerma ponovo će biti organizovan u kanjonu reke Jerme od 14. do 18. avgusta 2019. Kamp festivala Jerma biće u dvorištu osnovne škole u selu Trnski Odorovci gde vas i ove godine čekaju dobre avanture, prošarane novim izazovima, stazama i predelima.

Odabrana ekipa vodiča i instruktora spremna je da vam pokaže kanjon i okolne planine (Greben, Vlaška i planina Ruj), a na vama je da odlučite koje aktivnosti će obeležiti vaše aktivno leto za pamćenje: planinarenje, sportsko penjanje na prirodnoj i veštačkoj steni, planinsko trčanje, planinski biciklizam, divlje pećinarenje, kampovanje, joga, slackline, streličarstvo i radionice preživljavanja, umetničke radionice, bioskop na otvorenom itd..
Posebne avanture se pripremaju za najmlađe i najhrabrije avanturiste koji će pored kreativnih aktivnosti u kampu krenuti na možda svoje prvo planinarenje, penjanje ili će zaviriti u pećinu. Ono što će jedva dočekati to je skakanje u blatu i prelazak preko prepreka do cilja na avanturističkoj trci koja ih očekuje u selu Vlasi.
Na prvom Outdoor festivalu potvrdilo se da je dvorište osnovne škole u selu Trnski Odorovci savršeno mesto za kampovanje i bazu festivala, i ta lokacija se neće menjati.
Prijave za Outdoor festival i kamp Jerma otvorene su do 01. avgusta a nakon tog datuma se ne primaju prijave - više informacija pogledajte OVDE


Jerma program0819


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.