AgroManojlovicBrus001

Brus,02.05.2020. Poljoprivredna apoteka Agro Manojlović Brus daje preporuke i savete o trenutnim radovima u poljoprivrednoj proizvodnji i zaštiti biljaka i useva za nastupajući period, odnosno prvu dekadu maja meseca 2020. godine:

"Malina se u većini zasada nalazi u fazi lastari dužine 10-15cm i potrebno je izvršiti adekvatnu zaštitu protiv bolesti  i štetočina za čije razviće su trenutno idealni uslovi. Treba obratiti pažnju i na zaštitu jabuke kao i koštičavog voća. Vinova loza se trenutno nalazi u fazi početka vegetacije do faze lastari 10 cm i vreme je za tretiranje protiv plamenjače, pepelnice i eriofidne grinje.
Agro Manojlović Brus ima u ponudi đubriva za setvu kao i azotna đubriva za prihranu biljaka, više vrsta vodotopivih đubriva i aminokiselina, sve vrste trenutno aktuelnog semena povrća i deklarisano seme krompira.
Potrebno je i pšenicu zaštititi od bolesti i korova. U ponudi je i više vrsta herbicida protiv korova u malinjacima i ostalim voćnjacima, herbicide za kukuruz posle setve a pre nicanja kao i za tretiranje nakon nicanja." kažu u poljoprivrednoj apoteci  Agro Manojlović Brus, koja u svojoj ponudi ima i sav propratni materijal za poljoprivredne proizvođače.

Posetite poljoprivrednu apoteku Manojlović u Brusu - uverite se u snabdevenost i kvalitet proizvoda uz stručne savete diplomiranog inžinjera zaštite biljaka...
Radno vreme od 07:00 do 17:00, subotom od 07:00 do 14:00 časova.
U PA AGRO Manojlović naglašavaju da je moguća i dostava kupljenih proizvoda a sve u skladu sa dogovorom i vremenom
Detaljne informacije na tel. 064 195 39 90
O poljoprivrednoj apoteci AGRO Manojlović Brus OVDE

Osnovne informacije o koronavirusu COVID-19 i preventivna zaštita OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE