AgroManojlovicBrus008

Brus 28.05.2021. Poljoprivredna apoteka Agro Manojlović u Brusu podseća poljoprivredne proizvođače, posebno voćare,da je u ovom periodu neophodna zaštita kao i prihrana.

"Neophodna je zaštitu maline u fazama porasta lastara,  početka cvetanja i cvetanja u zavisnosti od podneblja gde se nalaze zasadi. U zasadima šljive i višnje su se pojavile lisne vaši protiv kojih se moraju upotrebiti adekvatni insekticidi. U toku je zaštita vinograda od dve najznačajnije bolesti - plamenjača i pepelnica vinove loze. U ovom periodu i dalje treba štititi jabuke od čađave krastavosti i pepelnice kao i od najznačajnijih štetočina.
Što se tiče zaštite ostalih kultura kukuruz je u fazi porasta pa ga treba blagovremeno zaštititi od korova kao i krompir.
Značajno je pored hemijske zaštite navedenih kultura izvršiti i prihranjivanje vodotopivim đubrivima i biostimulatorima." - savetuju iz poljoprivredne apoteke Agro Manojlović u Brusu uz reči zaahvalnosti poljoprivrednim proizvođačima-kooperantima na saradnji i ukazanom poverenju kao i na strpljenju zbog otežanih uslova rada usled izrade novih trotoara ispred lokala.

Posetite poljoprivrednu apoteku Manojlović u Brusu, pored Autobuske stanice, i uverite se u snabdevenost i kvalitet proizvoda uz stručne savete diplomiranog inžinjera zaštite biljaka...

Radno vreme Agro Manojlović Brus je od 07:00 do 17:00 radnim danima, a vikendom od 07:00 do 15:00 časova uz mogućnost dostave kupljenih proizvoda na kućnu adresu po dogovoru.
Kontakt 069 111 08 13 i 064 195 39 90
Stručni saveti, konsultacije 069 238 43 85


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE