NS PoljSajam2021

Novosadski sajam za jesen 2021 planira 88. međunarodni poljoprivredni sajam, koji će biti održan od 18. do 24. septembra, ukoliko to epidemiološke mere dozvole.

Za nastup na najvećoj smotri agrara u ovom delu Evrope, zainteresovani su brojni dosadašnji, ali i novi izlagači, kako iz Srbije, tako i iz inostranstva. Poljoprivredni sajam podršku ima i od Češke Republike, koja je odlučila da ostane Zemlja partner i posle neodržanog Poljoprivrednog sajma u 2020. godini, Al Dahre - Zlatnog sponzora i kompanije Generali Osiguranje Srbija, dugogodišnjeg Generalnog sponzora Poljoprivrednog sajma.

U planu su svi segmenti dosadašnjih priredbi - od predstavljanja proizvoda i usluga, promocija i prezentacija, preko najveće Nacionalne izložbe stočarstva, do poslovnih i stručnih skupova koji bi bili organizovani u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma.

U susret Poljoprivrednom sajmu, planiranom za jesen, na Novosadskom sajmu u toku je i ocenjivanje kvaliteta proizvoda i usluga. Prvi rezultati će biti objavljeni uskoro.
izvor:sajam.net


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.