Vremenska19 2304

Za područje Brusa u narednih 4 dana se najavljuje veoma hladno vreme za ovo doba godine sa noćnim temperaturama i do -5C što može izazvati manje ili veće štete kod pojedinih voćnih vrsta u zavisnosti u kojoj su fenofazi razvoja.

 Četvrtak - oblačno i hladno sa kišom (pljuskovima). U toku noći prilično hladno sa mogućim snegom i mrazom.  Dnevna temperatura oko 1C a noćna oko -4C.
Petak - hladno sa mogućim snegom i kišom (pjuskovi) po podne, a tokom noći uglavnom vedro i neuobičajeno hladno za ovo doba godine. Dnevna temperatura oko 1C a noćna oko -5C.
Subota - preko dana delimično sunčano, dok će uveće biti hladnije sa povećanjem oblačnosti. Dnevna temperatura  oko 7C a noćna oko 0C.
Nedelja - oblačno i hladno sa malo kiše. Tokom noći vedro i neuobičajeno hladno za ovo doba godine. Dnevna temperatura oko 6C a noćna oko -3C.

Od ponedeljka temperatura ide u plus, kako dnevna tako i noćna. Od ponedeljka do petka 28. aprila preko dana biće uglavnom sunčano sa temperaturom od 11C do 19C, dok će noćne temperature biti od 2C do 9C.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE