SajamPoljNS 2017

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu biće održan od 13. do 19. maja 2017. godine, a organizatori očekuju dobru posećenost što potvrđuje i veliko interesovanje izlagača.

Posetioce očekuje bogata Izložba poljoprivredne mehanizacije, koja će biti najzastupljeniji segment i ove godine, a pripremaju se i Nacionalna izložba stoke i Izložba organske proizvodnje. Međunarodni B2B poslovni susreti omogućiće saradnju preduzetnika i institucija iz različitih krajeva sveta. U Kongresnom centru Novosadskog sajma, koji obezbeđuje modernu infrastrukturu biće organizovane promocije, prezentacije, stučni skupovi kao i drugi poslovni događaji.  U pripremi su i novi segmenti, ali i brojni atraktivni sadržaji za posetioce.

Svetska premijera - ARBOS 5000
Premijerno na Poljoprivrednom sajmu biće predstavljeni traktori ARBOS, serija 5000. Moderan, svestran i profesionalan - Arbos Serije 5000 je nov, alternativni odgovor na zahteve poljoprivrednih proizvodjača iz agro biznisa.
Osmišljena i razvijena od grupe Lovol Arbos, u rasponu snage od 100 do 130 KS, serija 5000 najavljuje se kao "vrhunska dobit za uložen novac", uskladjenost sa najvišim "made in Europe" proizvodnim standardima  i ugrađenim komponentama vrhunskog kvaliteta, uz originalan izgled i komfor putničkog automobila.

Kupiš kartu - dobiješ traktor
Jedan od zaštitnih znakova Međunarodnog poljoprivrednog sajma svakako je i Poklon-igra koja je do sada obradovala na desetine posetilaca - srećnih dobitnika.
Agropanonka je darodavac već 20 godina traktora Belarus, a ove godine posetilac srećne ruke s kupljenom ulaznicom, izvešće sa Sajma model 82.1 čija je prodajna cena 20.500 evra.

Očekuje se nastup oko 1.500 izlagača, koji dolaze iz 60 zemalja. U 2017. ponudu i proizvudnju kolektivnim nastupom predstaviće 10 zemalja: Austrija, Bosna i Hercegovina, Česka, Holandija, Izrael, Italija, Kina, Mađarska, Španija i Turska.

Zemlja partner Međunarodnog poljoprivrednog sajma je Bosna i Hercegovina, koja će kolektivnim nastupom firmi, kompanija i komora predstaviti ponudu i dostignuća u oblasti agro-biznisa, a Generalni sponzor je kompanija Generali Osiguranje Srbija, koja je i Strateški partner Novosadskog sajma.

Cene ulaznica:
- za ordrasle  600,00 dinara
- za kolektivne posete (grupe veće od 15 ljudi)  400,00 dinara
- za kolektivne posete đaka i studenata, decu od 7 do 12 godina i penzionere 200,00 dinara

Radno vreme sajma je od 09:00 - 19:00 časova
izvor:sajam.net


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE