KG sajampolj2017a

Na 14 sajmu poljoprivrede, koji se održava u Kragujevcu, na Šumadija sajmu, u periodu od 7. do 10. septembra 2017 godine biće održane izložbe iz oblasti: poljoprivrede, stočarstva, voćarstva, ruralnog razvoja.

Kao i ranijih godina, brojni odgajivači izlagaće svoja najbolja grla na ovogodišnjem sajmu poljoprivrede a tim povodom biće održane izložbe krava, ovaca, koza, svinja, sitnih životinja na kojima će se vršiti ocenjivanje grla i dodeliti nagrade za najbolje, a tokom sajma biće održano i predavanje iz stočarstva, u Biznis medija centru, za sve zainteresovane odgajivače.

Tradicionalno i ove godine biće upriličen program Džokej kluba iz Kragujevca, koji će prikazati izložbu konja i takmičenje u preponskom jahanju, vožnju fijakerom, i mogućnost jahanja konja za decu.

Izložba voća na ovogodišnjem sajmu poljoprivrede održaće se po drugi put. Voće će se ocenjivati u nekoliko kategorija po vrstama voća a za najbolje proizvođače predviđeni su pehari i diplome. Istovremeno u toku izložbe voća biće održana prezentacija rada mini pokretne sušare firme Agrontegral iz Bečevice (Gruža), sa degustacijom osušenog voća za posetioce sajma.

U hali sajma biće održana izložba tradicionalnih zanata i domaće radinosti, a na otvorenom delu, tokom svih dana sajma biće izložbeni prostor akvaristike.
izvor:sumadijasajam.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE