SajamKS 1017

Poljoprivredni sajam – Kruševac 2017 koji po aktivnostima, poslovnosti i izlagačkoj ponudi ima karakter najznačajnijeg agrobiznis događaja Rasinskog okruga ali i šire održaće se po deseti put u subotu 07. oktobra 2017. godine, na Kvantaškoj i stočnoj pijaci u Kruševcu.

Prethodni sajmovi poljoprivrede u Kruševcu privlačili su svake godine sve veći broj izlagača i posetilaca što je gradskoj upravi dalo podstrek da na osnovu pozitivnog iskustva organizovanja i održavanja izložbi i manifestacija, ovogodišnji sajam učini još boljim.

U okviru Sajma biće organizovana Regionalna izložba ovčarstva i kozarstva kao i Republička izložba priplodnih goveda simentalske rase u organizaciji Centralnog udruženja odgajivača goveda simentalske rase pod pokroviteljstvom grada Kruševca i Ministarstva poljoprivrede.

Takođe održaće se i Izložba poljoprivrednih proizvoda, domaće radinosti, rukotvorina, ukrasnog bilja, meda, vina i rakije...

Na Sajmu će se predstaviti najveći proizvođači stočne hrane, sredstava za prihranu, zaštitu bilja, semenske robe, baštenske opreme, alata, poljoprivredne mehanizacije, opreme, kao i osiguravajuće kuće i banke.

Poljoprivredni sajam – Kruševac 2017, subota 07. oktobar


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.