Voce cvetanje

Brus,31.03.2020. -U narednim danima najavljene su niže temperature vazduha pa smo pitali u poljoprivrednoj apoteci Agro Manojlović - "Na koji način pomoći voću i povrći kao i drugim biljkama da lakše prevaziđu stres usled niskih temperatura?"

"Dodatnim unosom gotovih aminokiselina biljka štedi energiju i brže se oporavlja. Sačuvana energija dobijena primenom aminokiselina podstiče povećanje prinosa i kvaliteta. Preporuka je da se uz aminokiseline odradi i zaštita  protiv bolesti." - glasio je odgovor.

Sve dodatne informacije i obaveštenja na temu poljoprivredne proizvodnje i zaštite možete dobiti lično u poljoprivrednoj apoteci AGRO Manojlović u Brusu, koja se nalazi u neposrednoj blizini autobuske stanice.

PAManojlovic 003

PA AGRO Manojlović u Brusu, poznatija "kod Tipse", nudi veliki izbor: semena povrća i cveća, posebno hibridnog semena povrća, semenskog krompira, kukuruza i luka, preparate za zaštitu bilja kao i folijarnu prihranu bilja, širok asortiman hemijskih preparata, mineralnih, organskih i folijarnih đubriva i pratećeg programa, više vrsta sadnica ruža kao i mnogobrojne druge proizvode koji su potrebni u poljoprivrednoj proizvodnji ali i svakodnevno...
Posetite poljoprivrednu apoteku Manojlović u Brusu - uverite se u snabdevenost i kvalitet proizvoda uz stručne savete diplomiranog inžinjera zaštite biljaka...
Radno vreme je usklađeno sa preporukama nadležnih državnih institucija tokom vanrednog stanja i od 23. marta radi od 07:00 do 16:00 časova.
U PA AGRO Manojlović naglašavaju da je moguća i dostava kupljenih proizvoda a sve u skladu sa dogovorom i vremenom
Detaljne informacije na tel. 064 195 39 90


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE