KondorAs 0918

U sklopu akcije BLACK FRIDAY 2021 koja se i ove godine organizuje krajem novembra meseca Kondor AS organizuje popust na cene pojedinih proizvoda u svom prodajnom asortimanu. 

U toku su GORENjE dani koji traju do 27. novembra kada po veoma povoljnim cenama možete kupiti GORENjE male i velike kućne aparate. U periodu od 25. do 27. novembra popust na pojedine proizvode iz asortimana VOX, CANDY, BEKO, PHILIPS, VORNER, LINEA, COLOSSUS, CLATRONIK… Posebna akcija za BLACK FRIDAY 2021 biće na proizvode VOX – popust 15% za male kućne aparate i 10% za belu tehniku. Za sve kupovine preko 30000 dinara POKLON VAUČER u iznosu od 1000 dinara za sledeću kupovinu.

Za više informacija o popustima posetite objekte maloprodajnog lanca KONDOR AS, u Brusu, Aleksandrovcu, Kruševcu, Trsteniku, Vrnjačkoj Banji, Novom Selu i Kraljevu, i uverite se da su kupci na prvom mestu – kako po usluzi tako i po načinima plaćanja. 

Proizvode možete platiti na više načina - na licu mesta, uz kredit preko banke, putem administrativne zabrane, PIO Fonda, čekovima građana kao i platnim karticama VISA, VISA Elektron, Master Card, Maestro, Dina Card...

Vaš Kondor As misli na Vas!


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE