Promena kanala na TV-u jednim zamahom mobilnog telefona?! Ulazak u „tuđi" TV?! Fiksni/bežični terminali, uređaji za video-konferencije, digitalni foto-ramovi...

Sve ovo i još mnogo čuda tehnike Beograđani su mogli juče da vide u demonstracionom kamionu firme „Huavei", kompanije koja je 2010. godine proglašena za petu najinovativniju kompaniju na svetu.

Da bi podelio svoje viđenje i iskustva, „Huavei" je organizovao putujuću izložbu pod nazivom „Ultra broadbend, svetlija budućnost". Posle Stokholma, Osla, Amsterdama, Brisela, Londona, Mančestera, Pariza, Milana, Rima, Madrida..., „Huavei" kamion gostovao je juče i u srpskoj prestonici. Svi posetioci imali su jedinstvenu priliku da vide budućnost telekomunikacija na jednom mestu. Unutar demonstracionog kamiona, koji se parkirao u blizini hotela „Holidej In", instalirani su uređaji poslednje generacije, a stručni konsultanti govorili su o značaju dostignuća i novim pristupima i izazovima u oblasti telekomunikacija, sa posebnim akcentom na spajanje fiksne i mobilne telefonije - FMC.

 

Huavei je vodeći globalni kreator komercijalnih telekomunikacijskih mreža koji trenutno snabdeva 45 od 50 najpoznatijih svetskih telekom-operatora, dok su u februaru 2010. godine proglašeni za petu najinovativniju kompaniju na svetu, posle giganata kao što su „Fejsbuk", „Amazon", „Epl" i „Gugl".

Izvor:pressonline.com


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE