Pevačica Ejmi Vajnhaus (27)pronađena je mrtva u svom stanu u severnom delu Londona oko 16 časova, javili su svetski mediji.

Još se ne zna kako je soul diva umrla.

Podsetimo, poslednji koncert koji je poznata pevačica održala bio je u Beogradu.

Koncert Ejmi Vajnhaus je, posle kraće neizvesnosti, počeo oko 23 sata na Kalemegdanu i završio se u rasulu posle nešto više od jednog sata, tokom kojeg britanska pevačica - koja je, izgleda, bila pod uticajem alkohola - jedva da je i zapevala.

Ejmi je u zelenocrnoj haljini izašla na binu, spotakla se i delovala je pripito. Bilo je naznaka da će početi pesmom "Just friend", ali nikako nije uspevala da počne, već je pričala sa bendom. S njom su na sceni bila dva prateća vokala i devetoro muzičara.

Posle bezuspešnih pokušaja da nešto otpeva, Ejmi Vajnhaus je pala, zatim napustila scenu na nekih desetak minuta, a onda se vratila i sela pored benda.

Mobi, koji je nastupao odmah posle nje rekao je tada:

"Ne poznajem Ejmi Vajnhaus, ali se iskreno nadam da neko ko joj je blizak može da interveniše i nađe joj pomoć. Ovo je stvarno tužno", napisao je Mobi na "tviteru" pre nego što je izašao na scenu nakon katastrofalnog nastupa kontroverzne pevačice.

Izvor: blic.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE