Pevač Ljubiša Stojanović Luis (59) poginuo je jutros oko 5 sati u lančanom sudaru nekoliko automobila između Feketića i Vrbasa.

Poznati pevač poginuo je između Feketića i Vrbasa

Kako je javila agencija Beta, u lančanom sudaru je poginuo i jedan državljanin Mađarske, čiji identitet još uvek nije utvrđen.

 

U nesreći je povređeno šestoro osoba. Najteže povrede zadobili su majka i dvoje dece iz drugog automobila, R. Ž. (33), njen osmogodišnji sin R. A. i petogodišnja ćerkica R. R. Oni su primljeni na Urgentno odeljenje Opšte bolnice u Vrbasu sa teškim telesnim povredama. Trenutno su, kako su potvrdili lekari, pod anestezijom smešteni na odeljenje Intenzivne nege i nisu u životnoj opasnosti.

Troje Luisovih saputnika, A. D. (51), S. D. (39) i K. N. (30), lakše su povređeni i pušteni su na kućno lečenje posle pružene lekarske pomoći.

Za sada nije pozat uzrok saobraćajne nesreće, a posle policijskog uviđaja biće poznato više detalja o tragediji.

Uništena su oba automobila koja su učestvovala u nesreći. Na levom šleperu je automobil kojeg je vozio Luis

Luisovi saputnici spavali u trenutku nesreće

Jedan od muzičara koji je bio sa Luisom u trenutku nesreće rekao je agenciji Beta da ne zna kako je došlo do nesreće, jer su u tom momentu spavali svi putnici u automobilu koji je vozio pevač.

- Automobil u kome smo bili je potpuno uništen - rekao je muzičar koji je bio sa Luisom u kolima.

Poznati pevač bavio se muzikom od 1970. godine, a nadimak je dobio kada je imao devet godina jer je uspešno izvodio pesme Luisa Armstronga. Bio je među prvima koji je kombinovao džez sa srpskim folklorom, a 1980. godine je snimio prvi album pod imenom „Ne kuni me, ne ruži me, majko“, koji je uspešno prodavan u Srbiji i Jugoslaviji.

Zajedno sa srpskim bendom „Flamingosi“, pobedio je na Beoviziji 2006. godine sa pesmom "Ludi letnji ples".

Dvaput se ženio i razvodio. Živeo je sa nevenčanom suprugom Silvanom i imao šestoro dece.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE