JAGODINA, 13. oktobar 2012, (Njuz) – Piroman Dobrosav Janković (28), iz sela Šuljkovac kod Jagodine, obratio se danas psihijatru jer ima strah od vatre. Dobrosav kaže da se na ovakav korak odlučio bez obzira na posledice koje će imati jer više nije mogao da izdrži.

-Ja dolazim iz male, konzervativne sredine koja, siguran sam, neće sa blagonaklonošću gledati na ovaj moj potez.

Znate, ovde se na odlazak i traženje pomoći od prihijatra ne gleda kao i na odlazak kod svakog drugog lekara. Siguran sam da će sada veći broj mojih sugrađana pričati kako sam lud, ali ja sam jednostavno morao – počinje svoju priču Dobrosav.

Ovaj mladić kaže da su problemi počeli pre nekoliko godina kada je hteo komšiji da zapali štalu.

- Podmetnuo sam ja dosta požara, ali te večeri kada sam upalio šibicu toliko sam se uplašio da sam otrčao vrištući. Ovo se ponovilo još nekoliko puta, a počelo je da mi bude neprijatno i kada palim cigaretu – priča Dobrosav.

Kako kaže, njegov slučaj je prihvatio da vodi doktor Jovan Marić.

- Doktor kaže da je ovo za njega veliki profesionalni izazov, a meni je bitno samo da budem izlečen. Ne znam šta ću i kako ću dalje. Porodica me podržava, mada među rodbinom ima i onih koji mi se podsmevaju. Videću kako će okolina reagovati. Možda ću da se odselm u neki veći grad jer više nisam siguran da li će neka devojka iz sela hteti da bude sa mnom – iskreno je ispričao ovaj dvadesetosmogodišnji Šuljkovčanin.

izvor:njuz.net, Bane Grković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE