O SMENI lokalnih funkcionera i direktora javnih preduzeća, odnosima unutar Vlade i terminu predstojećih izbora u Beogradu, trebalo bi da raspravlja Predsedništvo Srpske napredne stranke do kraja ove nedelje - saznaju „Novosti“.

Prema našim informacijama, taj najviši organ naprednjaka izaći će sa spiskom stranačkih funkcionera koji u prvih godinu dana rada u opštinama nisu postigli zadovoljavajuće rezultate. Na osnovu te analize, Izvršni i Glavni odbor SNS doneće i konkretne mere o smenama na lokalu.

Članovi Predsedništva bi trebalo da analiziraju predizbornu kampanju za lokalne izbore na Voždovcu, a otvoriće diskusiju i o najoptimalnijem datumu za održavanje izbora u Beogradu.

Nije isključeno i da se otvori polemika o eventualnim vanrednim parlamentarnim izborima. Podsećanja radi, većina članova Predsedništva SNS zalagala se i letos za vanredan izlazak na birališta u celoj državi, ali se na zahtev lidera Aleksandra Vučića išlo na rekonstrukciju vlade.

Prema našim informacijama, ukoliko ovoga puta stav naprednjaka pretegne na stranu parlamentarnog glasanja, velike su šanse da se republički izbori održe istovremeno sa beogradskim.

izvor i foto:novosti.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE