Akciji “Pomozite maloj Tijani da dobije novo srce” pridružili su se i pripadnici MUP, te je 37.050 policijskih službenika sakupilo više od 37 miliona dinara za pomoć toj devojčici, kojoj je hitno potrebna transplantacija srca u Hjustonu.

Kako je Tanjugu rekao premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, “odziv je bio izuzetan” – 37.050 policijskih službenika prikupilo je 37.572.222 dinara, odnosno 439.364 američka dolara.

- Pozvao sam sve pripadnike MUP da podrže ovu akciju, jer je osmogodišnjoj Tijani Ognjanović, čiji je otac radnik Uprave za informacione tehnologije u sedištu Ministarstva, potrebna hitna transplatacija srca u Hjustonu. Pripadnici MUP su, shodno poslu koji obavljaju, posvećeni humanim principima, i uvek su podržavali sve akcije, bilo da je pomoć potrebna pripadnicima Ministarstva, odnosno njihovim porodicama ili nekome van našeg Ministarstva – kazao je Dačić.

Premijer je u svoje i ime pripadnika MUP i svih koji su u akciji učestvovali, poželeo uspešan i brz oporavak Tijani Ognjenović, koja je jutros doputovala na operaciju u Hjuston.

izvor:telegraf.rs

 


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE