Kolovozi su uglavnom suvi. Magla smanjuje vidljivost na području Požege i Kraljeva. Na graničnim prelazima putnička vozila se zadržavaju do 30 minuta.

Saobraćaj je jutros umerenog inteziteta uz povoljne vremenske uslove. Magla smanjuje vidljivost na području Požege i Kraljeva, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Putevi-527.jpg

Leda ima na putnim pravcima Dub-Kostojevići-Rogačica-Debelo Brdo, Kremna-Kaluđerske bare - Bajina Bašta, Ustibar-Sjeverin-Rudo (BiH) i Mitrovo polje-Brus-Ravni, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Na graničnim prelazima putnička vozila se zadržavaju do 30 minuta.

Zbog radova je do kraja marta iduće godine, obustavljen saobraćaj preko starog mosta preko Dunava kod Beške, na auto-putu reda E-75. Put je zato sužen, a saobraćaj se obavlja dvosmerno, novim mostom.

Zbog radova je izmenjen režima saobraćaja na auto-putu E-75, u smeru Beograd-Niš, kod petlje "Kolari".  Na auto-putu Beograd-Niš zatvorena je petlja "Smederevo", a alternativa je petlja "Požarevac".

Na magistralnom putu M-21, Prijepolje-Bijelo Polje, kod graničnog prelaza Brodarevo, sa Crnom Gorom, saobraćaj se obustavlja od 9.30 do 12.30, od 14.30 do 17.30 i od 22.00 do 03.00.

U toku su radovi na magistralnom putu M-5, deonica Paraćin-Selište, pa su mogući kraći zastoji.

Zbog radova na obilaznici oko Vršca, izmenjen je režim saobraćaja na putu M-1.9, E-70, Beograd-Vršac, na ulazu u Vršac iz pravca Beograda.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE