Beograd -- Aleksandar Vučić je rekao za B92 povodom "slučaja Dulić" da je to "samo početak borbe koja ne može da se zaustavi". Dačić: Ovo nije politički obračun.Beograd -- Aleksandar Vučić je rekao za B92 povodom "slučaja Dulić" da je to "samo početak borbe koja ne može da se zaustavi". Dačić: Ovo nije politički obračun.

"Očekivao sam i rekao sam da ćemo moje kolege i ja biti predmet najžešćih napada i gluposti o političkom progonu. Ali pošto oni kažu da je to kraj nečega, želim da obavestim građane Srbije da je to tek početak. Ova borba ne može da se zaustavi, promene ne mogu da se zaustave", rekao je Vučić za B92.

On je rekao da će država nastaviti da se obračunava sa korupcijom i kriminalom, da će sudovi i tužioci raditi svoj posao nezavisno.

"Kakav će kraj biti, to ćemo da vidimo", rekao je Vučić.

On je istakao i da je uveren da će Srbija uspeti da se izbori sa jednim od najvećih zala savremenog društva - korupcijom.

"A to što će biti mnogo prepreka , što će biti mnogo teških reči protiv svih nas, to govori protiv onih koji sve te teške reči protiv nas upotrebljavaju", rekao je Vučić.

Premijer Ivica Dačić izjavio je da su apsolutno neprihvatljive insinuacije da borbom protiv korupcije i kriminala Vlada Srbije sprovodi politički obračun sa političkim neistomišljenicima.

Potvrda toga je da je predmet "Nuba" otvoren još u martu, u vreme prošle Vlade Srbije koju je vodila Demokratska stranka, rekao je Dačić Tanjugu.

"Borba protiv kriminala i korupčije je jedan od glavnih prioriteta nove Vlade Srbije, a politička pripadnost niti može biti razlog postupanja državnih organa, niti alibi za krivična dela", kazao je premijer.

izvor:b92.net


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE