vasarBrus 0518

Brus,12.05.2020. JKP "Rasina Brus obaveštava građane i prodavce da neće biti održan vašar u četvrtak 14. maja i da će raditi samo zelena pijaca uz primenu propisanih zdravstvenih mera.

JKPRasina 0120

Obaveštavamo građane da je Štab za vanredne situacije Opštine Brus doneo odluku da predstojeći vašar (Jeremijin dan - 14.05.2020.) ne bude održan i da neće biti okupljanja prodavaca i tezgi na prostoru gde se vašar održava poslednjih nekoliko godina (Prostor kod Autobuske stanice u Brusu). Odluka se odnosi i na stočnu pijacu. 

Što se rada zelene pijace tiče, ona će biti otvorena ali i dalje važe mere zaštite, gde će svi koji u nju ulaze morati da prođu dezinfekcionu barijeru na ulasku, da imaju rukavice i zaštitnu masku. 

Apelujemo na građane da bez preke potrebe ne izlažu sebe i druge bespotrebnom riziku i da se drže preporučenih mera Kriznog štaba.
JKP "Rasina" Brus

Osnovne informacije o koronavirusu COVID-19 i preventivna zaštita OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Milica. 122349875
P.S. I jos nesto stab daje preporuku, a odluku donose odgovorni na celu firmi.Dakle,zasto je i pored preporuka staba, na primer, proslog cetvrtka na prostoru pijace kod autobuske stanice,odrzan bez problema i ikakvih primena preventivnih mera buvljak?Kome to stavljate na teret nadlezni?! I cija je to neodgovornost? VAŠA ili tuđa...
| 3 0
Milica 122350310
Zasto su onda u prethodnom periodu dozvoljavali rad pijace,kod autobuske stanice? Zar i tada nisu vazile preporuke bez okupljanja? Ciji je to propust?! Oglasite se ovim povodom nadlezni. Na primer,direktor.
| 3 0

Društvo:

Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE